WORLD LEADER OF STRETCH CEILING

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si
POVPRAŠEVANJE

ENERGOAVTOMATIKA d.o.o.
Ulica Gustla Štravsa 1,
4270 Jesenice

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si

POSTANITE PARTNER

Članstvo in certificiranje

A+ certifikat

Vsi izdelki Barrisol® so uvrščeni v rang kakovosti A+.
Najboljši rezultati pri zagotavljanju kakovosti zraka in spoštovanje veljavne zakonodaje.

Made in France

Vse membrane Barrisol(R) so klasificirane za požarno varnost v skladu z lokalnimi predpisi.
Euroclasses, M1 (France),B S1-d0, B S2-d0 in B S3-d0 (Evropa), razred 1 (USA).

Barrisol® ima pridobljen UL certifikat

Ta varnostni standard je referenca za vrednotenje proizvodov, namenjenih ameriškemu in kanadskemu trgu.

Barrisol® ima pridobljen CE certifikat

Stropi Barrisol® so prvi, ki so na svojem področju pridobili certifikatom CE. Certifikat trenutno velja le za prosojne, satenaste, lakaste, mat in kovinske obloge, medtem ko bodo ostali izdelki certifikat pridobili kmalu.Oznaka označuje, da so izdelki Barrisol® narejeni v skladu z evropskimi predpisi za gradbene materiale.

Certifikat Mednarodne pomorske organizacije (IMO)

Barrisol® Normalu SAS je pridobil certifikat IMO, ki potrjuje ustreznost uporabe Barrisol® stropov na ladjah. Vsi tipi stropov in uporabljeni materiali izpolnjujejo merila iz resolucije A.651 Mednarodne pomorske organizacije.

Ameriški Green Building Council je neprofitna skupnost voditeljev, ki si prizadevajo za povečevanje dostopnosti zelenih stavb vsem generacijam. U.S.G.B.S. je ustvaril poseben LEED (The Leadership in Energy and Environmental Design) certifikat za opredeljevanje zelenih stavb.

C.A.G.B.C., Canada Green Building Council, je usmerjen v ustvarjanje stavb in skupnosti, ki so okoljsko odgovorne, dobičkonosne in ekološko osveščene, rezultate pa si prizadeva doseči s podporo industrije in vlade ter s sodelovanjem sorodnih organizacij za pospešitev trajnostnega razvoja v Kanadi.

Poslanstvo U.K.G.B.C., UK Green Building Council, je izboljšanje trajnosti gradbenih projektov, in sicer s spremembo načina načrtovanja, oblikovanja, gradnje, vzdrževanja in upravljanja.UK-GBC si prizadeva vzpostavljati partnerski duh med vlado, industrijo in drugimi interesnimi skupinami, da bi se odzvali na potrebe trga v kontekstu trajnostnega razvoja.

Skupnost proizvajalcev UNIFAB, French Association of Fight Counterfeit, predstavlja edinstveno orodje za varstvo zakonov glede intelektualne lastnine. Barrisol® NORMALU SAS je član svetovalnega odbora, v katerega so vključeni tudi: Air Liquid, Bic, Chanel, Danone, Hermes, Louis Vuitton, L'Oreal, Microsoft, Nike, Peugeot, Renault, Richemont, Sanofi Aventis in Seb.

Združenje za notranje specialiste (AIS) je poklicno združenje, ki zastopa podjetja, ki sodelujejo v proizvodnji, dobavi in montaži vseh tipov notranjega dizajna in prenov. Vizija združenja je biti ugledna in priznana organizacija, ki slovi po svojih visokih standardih glede notranjega dizajna in po poslovni odličnosti članov.

I.e.p.t. na enem mestu združuje člane na področju izdelave stropov iz več kot 29 držav. Osrednje poslanstvo je spodbujati visoko raven kakovost materialov, uporabo recikliranja in recikliranih materialov.

Garancija 10 let

POVPRAŠEVANJE