WORLD LEADER OF STRETCH CEILING

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si
POVPRAŠEVANJE

ENERGOAVTOMATIKA d.o.o.
Ulica Gustla Štravsa 1,
4270 Jesenice

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si

POSTANITE PARTNER

O podjetju

Barrisol® – zaščitni znak inovacije in kakovosti

Podjetje Barrisol® je že do samih začetkov, ki segajo v leto 1967, usmerjeno v iskanje inovativnih rešitev in preseganje običajnega. Podjetje združuje talentirane dizajnerje in vrsto strokovnjakov, ki so zavezani iskanju novih, sodobnih in naprednih rešitev. Poslanstvo podjetja, ki ga uresničujejo že več kot 40 let, tako združuje tri ključne cilje – celovitost, inovativnost in brezkompromisno kakovost.

Srce podjetja so izobraženi in visokokvalificirani zaposleni, ki poznajo potrebe strank in hkrati v razvoj izdelkov neprestano vključujejo tehnološke inovacije. Tako lahko vedno znova zagotovijo estetske in umetniško navdihujoče ter hkrati praktične, vzdržljive in funkcionalne stropne rešitve.

Barrisol® ni le zaupanja vredna blagovna znamka, temveč tudi znak visokega standarda, preverjene kakovosti in tehnološko dovršenih rešitev za vse vrste objektov ter načinov montaže.

Kakovost potrjujejo tudi številna priznanja

Trdo delo in prizadevanja zaposlenih so prinesla želene uspehe in podjetje si je prislužilo več kot 30 prestižnih nagrad in priznanj, ki jih podeljujejo strokovnjaki za notranji dizajn in strokovnjaki v gradbenem sektorju.

Rešitve Barrisol® že vrsto let uporabljajo tudi mednarodno priznani arhitekti, kot so Massimiliano Fuksas Peter Eisenman, Philippe Starck, Kristian Gavoille, Norman Foster in Jean Nouvel.

Zakaj so produkti Barrisol® prava izbira?

  • Odlična prilagodljivost in enostavna montaža,
  • ekološki materiali, primerni za recikliranje,
  • odpornost in dolga življenjska doba,
  • enostavno vzdrževanje,
  • kreativen dizajn in inovacije.
POVPRAŠEVANJE