WORLD LEADER OF STRETCH CEILING

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si
POVPRAŠEVANJE

ENERGOAVTOMATIKA d.o.o.
Ulica Gustla Štravsa 1,
4270 Jesenice

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si

POSTANITE PARTNER

Razsvetljeni stropi

Barrisol® Lumière® osvetljeni stropi so narejeni s posebno tehnologijo, ki zagotavlja širok razpon svetlobnih efektov. S pomočjo naprednega sistema svetlobnih variacij lahko poljubno prilagajate intenzivnost ter poskrbite za inovativno, profesionalno in tehnično dovršeno osvetlitev vaših prostorov. Poleg tega je ena izmed pomembnih prednosti, da so Barrisol® stropi izredno prilagodljivi in se prilegajo tako ravnim kot ukrivljenim površinam ter omogočajo enostavno montažo.

Mnogo več kot le osvetljen strop

Zaradi svoje edinstvene teksture strop Barrisol® Lumière® omogoča enakomerno razpršitev svetlobe, ki jo oddaja svetlobni vir, ter na ta način zagotavlja udobno razsvetlitev. Zahvaljujoč različnim barvam in dizajnu stropa lahko svetlobo prilagajate trenutnim potrebam ter jo razpršite, poživite, dodatno obarvate ali izberete čim bolj naravno barvo.

Produkti Barrisol® Lumière® so zasnovani tako, da niso zgolj običajni obarvani stropi, temveč so namenjeni ustvarjanju želenega vzdušja in vam nudijo tudi napredne možnosti prilagajanja s slikami, fotografijami in igro svetlobe.

Prednosti Barrisol® osvetljenih stropov

  • Možnost integracije vseh vrst luči,
  • ogromno možnosti prilagajanja barve in intenzitete,
  • svetloba, ki je zmožna ustvarjati želeno vzdušje,
  • možnost montaže na velikih površinah,
  • enakomerna osvetlitev in razpršitev svetlobe.
POVPRAŠEVANJE