WORLD LEADER OF STRETCH CEILING

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si
POVPRAŠEVANJE

ENERGOAVTOMATIKA d.o.o.
Ulica Gustla Štravsa 1,
4270 Jesenice

040 89 35 35
info@barrisol-ea.si

POSTANITE PARTNER

Stropi s poslikavami

Barrisol® stropi s poslikavami zagotavljajo edinstveno nadgradnjo in popestritev vsakega prostora. Namestitev je popolnoma enostavna in brez umazanije, poleg tega pa je strop mogoče prilagoditi različnim tipom prostorov, saj kot ostali izdelki zagotavlja napredne možnosti montaže. Ena izmed pomembnih prednosti je, da je mogoče strop Barrisol® v vsakem trenutku tudi enostavno odstraniti, zamenjati in ponovno namestiti, če želite spremeniti dizajn vašega prostora.

Neomejene možnosti poslikav

Temeljno poslanstvo izdelkov Barrisol® je, da se popolnoma prilagajajo željam in potrebam strank, zato so vam na voljo neomejene ustvarjalne možnosti, ki jih ponuja 130 različnih barv in 7 edinstvenih zaključkov. Zahvaljujoč Barrisol® prosojni tehnologiji je mogoče poslikave popolnoma prilagoditi želeni osvetlitvi ter ustvariti poljuben barvni odtenek.

Več prednosti – ena rešitev

Barrisol® strope s poslikavami je mogoče kombinirati tudi z Barrisol® akustičnimi stropi, tako da si z eno rešitvijo zagotovite zmanjšanje hrupa in ustvarjanje prijetne akustike, hkrati pa za piko na i vaš prostor poživite tudi z edinstvenim dizajnom.

Poleg elegance in prilagodljivosti je Barrisol® svojo linijo stropov s poslikavami nadgradil še z možnostjo neposrednega tiskanja na folijo. To pomeni, da lahko enostavno natisnete želene fotografije, umetniška dela, logotipe in podobno ter običajni strop spremenite v edinstveno skulpturo.

Prednosti Barrisol® poslikav stropov

  • Možnost izbire barv in motivov po meri,
  • združljivo z akustičnimi in svetlobnimi sistemi stropov,
  • odpornost na vlago,
  • ustvarjanje edinstvenega vzdušja,
  • enostavno vzdrževanje in možnost pranja z vodo.
POVPRAŠEVANJE